Cu o experienta de peste 15 ani in marketing si vanzari, atrasa in permanenta de tot ce inseamna frumos si de atingerea perfectiunii in ceea ce fac, cu o putere si o incredere deplina ca pot sa ajut si sa impartasesc lucruri frumoase, am luat decizia acum 5 ani de a intra in acest domeniu de BEAUTY.

Am inceput cu micropigmentarea, am urmat mai multe cursuri si specializari pentru a acumula cat mai multe informatii in acest domeniu, nu este deloc usor, aici lucram pe zona cea mai vizibila si anume fata, iar daca nu stapanesti foarte bine tehnica si nu transmiti informatiile despre procedura corect, in loc sa aduci o imbunatatire si zambetul pe fata clientei, ii poti face un mare rau.

Am intalnit foarte multe persoane care, din pacate, nu au luat decizia cea mai buna cand au ales tehnicianul si foarte multe persoane carora imi era imposibil sa le fac o corectie. De aici a plecat dorinta de a gasi solutii pt aceste probleme, iar varianta cea mai eficienta este LASER-ul pentru stergere tatuaje.

Imi place foarte mult ceea ce fac, siguranta si informatiile pe care le transmit,  ofera incredere clientelor mele si relaxare.

In urma  feedback-urilor primite, preocuparea mea entrut frumusete, echilibru, siguranta, naturalete, sanatate si ingrijire corporala, mi-a intensificat dorinta de a cauta solutiile cele mai eficiente, sigure, de top si cu rezultate rapide in tot ceea ce inseamna ingrijire, reintinerire faciala si corporala cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie.

Experienta mea in aceasta viata, m-a invatat ca principala noastra preocupare ar trebui sa fie aceea de a ne ingriji SUFLETUL SI CORPUL.

Daca suntem in echilibru suflereste putem realiza tot ce ne dorim, iar corpul este AUTOVEHICULUL nostru in aceasta viata si trebuie sa invatam sa-l respectam si sa-l ingrijim in permanenta, nu numai atunci cand incepe sa dea semnale ca ceva nu functioneaza sau devine inestetic.

Dorinta mea este accea de a intelege importanta echilibrului la nivel emotional si femeile cat si barbatii sa inceapa sa se preocupe mai mult de aceste doua aspecte SUFLET SI CORP.

 

Sunt aici, cu o echipa minunata de profesionisti, dornica de a impartasi experiente minunate din SUFLET!