Cosmetica este arta si practica ingrijirii, pastrarii si infrumusetarii corpului uman.

Beautiful Life by Alexandra Dinu iti pune la dispozitie o multime de tratamente faciale si corporale, realizate cu echipamente performante, de echipa noastra de specialisti.

Plecam de la tratamente clasice, dedicate persoanelor care nu necesita interventii majore si care isi cunosc corpul si necesitatile acestuia, foarte bine si continuam cu tratamente personalizate, alese pe baza unor teste si a unui diagnostic.

Pe langa tratamentele de baza, salonul nostru se poate mandri si cu Tratamentele Babor, acestea fiind pe locul unu in tratamentul facial modern. Ani la rand produsele Babor sunt in topul celor mai bune produse profesionale de cosmetica din lume.

Tratamentele faciale Babor sun 100% naturale, ce transforma puterea miraculoasa a naturii si a ingredientilor activi in produse pentru ingrijirea pielii cu rezultate remarcabile si eficiente. Efectul tratamentului Babor nu doar se vede ci se si simte.

Fiecare persoana este unica in felul ei, la fel si pielea, de aceea cand alegi tipul de tratament facial este foarte important sa stii ce tip de piele ai, acest lucru te va ajuta sa alegi produsele cosmetice potrivite si sa ai rezultate pe masura.

Cate tipuri de ten sunt?

Babor imparte tipurile de ten in 7 categorii conform nevoilor specifice ale acestora:

  1. Ten Sensibil
  2. Ten Uscat
  3. Ten Gras sau Combinat
  4. Ten Lipsit de Vitalitate
  5. Ten Matur si Deteriorat
  6. Ten Patat si cu Imperfectiuni
  7. Ten Tanar

Cum afli care sunt produsele si tratamentul facial care se potriveste nevoilor individuale ale pielii tale?

Este foarte simplu, acest lucru il vei afla de la  specialistul nostru dupa o analiza amanuntita a tipului de ten si problemelor acestuia. Dupa ce tenul tau va fi consultat si veti alege cel mai potrivit tratament, vei avea ocazia sa te relaxezi in timp te tenul tau va fi rasfatat cu produse luxuriene. 

Nu mai sta pe ganduri, specialistii nostri iti stau la dispozitie mereu cu sfaturi utile si adecvate.