In salonul Beautiful Life by Alexandra Dinu te poti bucura de epilarea definitiva a parului nedorit din zone precum: fata, mustata, axila, brate, abdomen, spate, gambe, picioare, etc.

Stiai ca singurul tratament care trateaza dar si previne aparitia foliculitei este epilarea definitiva?
Daca te-ai saturat de semnele inestetice care apar dupa fiecare sesiune de epilare clasica, trebuie sa incerci epilarea definitiva cu laser. O modalitate rapida si cu rezultate garantate care te scapa de parul nedorit si de enervanta foliculita.

Cu cat epilarea definitiva este inceputa mai devreme, cu atat rezultatele sunt mai spectaculoase si nedureroase, pentru ca firele active de par nu au ajuns la maturitate si sunt mult mai usor de indepartat.

Epilarea definitiva se poate face atat la femei cat si la barbati si rezultatele se pot vedea inca de la prima sedinta.

Epilarea definitiva laser este realizata de catre un specialist al echipe noastre, cu ajutorul aparatului Elysion Pro.

Este cel mai popular aparat de epilare definitiva laser si trateaza orice fototip. Foliculi pilosi sunt indepartati prin folosirea unei temperaturi foarte mari, dar totodata fara a afecta tesuturile inconjuratoare.  Epilarea definitiva realizata cu aparatul Elysion Pro ofera efecte rapide intr-un mod simplu si placut, pe orice suprafata a corpului, indiferent de tipul pielii.

Puterea si frecventa ridicata duc la eliminarea cu pana la 60%a firelor de par inca de la prima sedinta. De asemenea, modul dinamic este adecvat pentru barbati cu densitate foliculara ridicata si nivel al durerii scazut; practic Elysion Pro este un echipament de epilat potrivit pentru oricine.

Confort maxim indiferent de zona

Acest aplicator a fost creat special ca sa poata fi folosit pe toate  zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere de pe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire.

Sedintele pentru epilarea definitiva se vor stabili in functie de zona in care se afla parul si densitatea acestuia, impreuna cu personalul nostru specializat.