“CARBON PEEL”  este un tratament de ultima generatie  cunoscut si sub numele de Hollywood Pell sau Laser Peel, ce implica utilizarea aparatului LASER ND YAG Q SWITCHED impreuna cu o crema peeling pe baza de carbon

Peelingul cu laser poate fi facut oricarei persoane, indiferent de tipul de ten, varsta sau sex, nu necesita injectii,  este un tratament laser revolutional de tip noninvaziv, fara nici un fel de durere sau discomfort, nu necesita nici un fel de recuperare post tratament, nu lezeaza pielea, nu o suprasolicita ci doar o ajuta, o provoaca si o sustine in a-si  recapata sanatatea si structura initiala, este un tratament ce curata pielea in profunzime si reda luminozitatea tenului. Durata tratamentului difera de la o persoana la alta in functie de necesitatile acesteia.

Tratamentul LASER CARBON PEEL  ajuta la:

-indepartarea petelor

-cicatriciilor de acnee (pori dilatati)

-efectele negative ale  factorilor genetici sau de mediu

-fotoimbatranirea cutanata

-ridurile fine

-nuante neuniforme ale tenului

-acnee excesiva etc.

Acest tratament este folosit  de celebritatile din intreaga lume, de aceea  poarta si numele de  Hollywood LASER Peel, iar in prezent se poate bucura marea majoritate a persoanelor ce isi doresc un tratament estetic premium.

Tratamentul LASER CARBON PEEL are efecte vizibile imediat.

  • Cum se desfasoara procedura de peeling cu laser?

Procedura de peeling cu laser porneste prin curatarea cu atentie a tenului persoanei tratate si dupa se intinde un strat subtire de crema peeling pe baza de carbon. Se asteapta cateva minute, intr-un mediu foarte relaxant creat de echipa Beautiful Life, uscarea cremei, pentru a putea fi incalzita ulterior de Laserul ND YAG Q Switcher. In timpul procedurii, persoana va avea doar o senzatie usoara de caldura.

Prin procedura de peeling cu laser, structurile de colagen din piele sunt stimulate, în urma acestei stimulări pielea trece printr-un proces de întindere, ridurile pielii se întind. În momentul exploziilor instantanee porii reacționează ca un reflex închizându-se si curatandu-se.

Crema pe baza de carbon va disparea o data cu aplicarea laserului in zona dorita.

Ca orice tratatment, fie el considerat si cosmetic, necesita o etapa de consult cu specialistul in tehnologia laser ND YAG  al echipei Beautiful Life, pentru a determina daca exista situatii care contravin tratamentului cu laser.