TERAPIE PRIN DRENAJ LIMFATIC

Drenajul limfatic reprezinta o metoda terapeutica cu traditie si dovedita clinic, ce ofera rezultate imediate si vizibile.
Dispozitivul BTL Lymphastim se bazeaza pe principiul presoterapiei pneumatice. Astfel, se folosesc o serie de mansoane speciale cu camere multiple suprapuse care ofera un masaj delicat ce stimuleaza circulatia naturala a limfei prin corp.

Elimina toxinele si apa in exces. Combate celulita

Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstitial din tesuturi. Acesta absoarbe si transporta acizi grasi si grasimile in intregul sistem circulator si transporta celule cu prezenta antigen la ganglionii limfatici unde stimuleaza raspunsul sistemului imunitar.

 

  • imbunatateste circulatia sanguina
  • elimina toxinele din organism
  • combate celulita
  • ofera pielii un aspect catifetat
  • combate retentia de apa si senzatia de picioare grele

Drenajul limfatic sau presoterapia, adica masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, a membrelor umflate. In medicina estetica, drenajul limfatic este un element de baza, o metoda total nedureroasa, relaxanta si foarte eficienta cu efect de slabire rapida, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei si cantitatii de apa acumulata in exces.

Presodrenajul este o tehnica placuta de masaj care imbunatateste metabolismul organismului, stimuleaza sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine si sustine transferul de grasime eliberat in timpul altor tratamente (de exemplu, criolipoliza, radiofrecventa, terapia cu unde de soc) la nivelul sistemului limfatic.

Drenajul limfatic este ideal pentru tratamentul asa-numitului sindrom de “picioare obosite”, necesar pentru femeile care se plimba in tocuri inalte si pentru cei care isi petrec activitatea stand in picioare. Imbunatateste circulatia (pentru a preveni venele varicoase) si umflarea inestetica a picioarelor.

Daca ai celulita si iti doresti o piele mai neteda, fara gropite de grasime, atunci BTL-6000 Lymphastim este o alegere non-invaziva si eficienta de tratament care se concentreaza pe drenaj limfatic si pe stimularea circulatiei sanguine. BTL Lymphastim este un sistem clinic dovedit, aprobat FDA, cu rezultate vizibile imediat si 100% sigur.

Cum functioneaza?
Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstitial din tesuturi. Acesta absoarbe si transporta acizi grasi si grasimile in intregul sistem circulator si transporta celule cu prezenta antigen la ganglionii limfatici unde stimuleaza raspunsul sistemului imunitar. Bolile si problemele sistemului limfatic determina de obicei umflaturi ale membrelor, dar si alte simptome.

Tehnologia de ultima generatie BLT Lymphastim actioneaza cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Mansoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigura un masaj delicat care incurajeaza circulatia naturala a limfei prin corp.

De ce sa alegi presoterapia corporala?
Presoterapia BLT Lymphastim ajuta la accelerarea procesului de vindecare natural al corpului, impulsioneaza pierderea in greutate si eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului.

De asemenea, tonusul este mult imbunatatit, pacientul isi redobandeste energia si se elimina cantitatea de apa care se stocheaza de obicei in membrele inferioare. S-a demonstrat, de asemenea, ca ajuta stimularea circulatiei celor care sufera de circulatie deficitara la nivelul mainilor si picioarelor si poate ajuta in prevenirea varicelor.

Ce simti in timpul presoterapiei?
Tehnologia BTL Lymphastim are doua camere separate care sunt pozitionate in jurul membrelor tale, carte arata ca niste pantaloni gonflati mari. Aceste camere se vor umfla si se vor dezumfla treptat, incepand de la glezne, deplasandu-se catre partea superioara a coapselor, pentru a creste circulatia sangelui si fluxul limfatic. Este o senzatie relaxanta, iar de obicei multi clienti prefera sa se bucure si de un tratament facial in timpul presoterapiei.

Presoterapia BTL Lymphastim nu este dureroasa.

 

Care sunt rezultatele obtinute in urma presoterapiei?
In urma studiilor clinice efectuate pentru terapia BTL Lymphastim s-au observat o serie de rezultate imediate, inclusiv o stare generala de bine, imbunatatirea tonusului general si eliminarea kilogramelor in plus.

 

Care sunt contraindicatiile drenajului limfatic?
Persoanele cu dispozitiv metalic sau implant nu pot beneficia de presoterapie. De asemenea, femeile care sunt insarcinate nu pot fi supuse acestui tratament.