eTwo Syneron Candela

Rejuvenare Faciala Completa

eTwo combina aplicatiile unice Sublime si Sublative pentru o rejuvenare faciala ampla

Incalzirea controlata a stratului dermal profund stimuleaza si repara fibrele de colagen vechi. Rezultatul este imbunatatirea conturului facial, estomparea liniilor fine si a ridurilor. Aparatul cauzeaza leziuni ablative micro-epi-dermale si  initiaza un proces puternic si rapid de vindecare a tesutului. Tesutul cel mai putin afectat din jurul punctelor matricei poate fi stimulat de caldura ce accelereaza procesul de vindecare. Pielea va deveni catifelata, fina si reintinerita.Tratamentul de reintinerire sublativa actioneaza si trateaza: riduri, cicatrici, iregularitati texturale, leziuni superficiale si vergeturi.

Tehnologia Sublime eTwo

Aplicatorul Sublime aprobat FDA ofera tratamente antirid si de remodelare cutanata, fara durere. Cu Sublime poti avea pielea ferma si conturul facial restabilit fara chirurgie. 

Sublime este ideal pentru tratarea semnelor de batranete, pielea lasata, pungile inestetice de sub ochi, arcada sprancenelor lasate si ridurile nasolabiale.

 

Tehnologia Sublime eTwo

Energia RF este directionata precis in piele sub forma unei matrice. Pielea sanatoasa din jurul punctelor de matrice tratate accelereaza procesul de vindecare al dermului. Dupa tratament sunt produse noi fibre de colagen si celule. Liniile fine, ridurile si discromatia pielii sunt reduse. Textura pielii devine fina si elastica. Acesta tehnologie a aratat rezultate excelente pe: tratare riduri superficiale si medii, pete pigmentare rosii si maro si iregularitati texturale. Sublative reprezinta noua tehnologie de rejuvenare faciala. Impact semnificativ asupra dermei, distrugere minima a epidermei pentru toate tipurile de piele.

Beneficii eTwo

Principalele avantaje 

Tratament de scurta durata

Poate fi folosit pe toate tipurile de piele

Semnele de batranete nu vor mai fi o problema pentru tine

Pungile de sub ochi vor disparea 

Te poti bucura de o piele ferma si de un aspect sanatos

 

Ce poti experimenta 

Rezultate vizibile si timp de recuperare foarte scurt

Sigur si eficient pentru orice tip de piele

Tratamente rapide 20-40 min

 

 Ce poti trata cu eTwo?

 Vergeturi si cicatrici

 Cicatrici Acneice

 Remodelare cutanata

 Rejuvenare faciala

 Tratamente fractionate

Oferta Sarbatori

350 Ron

PACHETUL „DIAMANT” TE FACE SA STRALUCESTI!
TRATAMENT FACIAL LIFTING + HIDRATARE (RADIOFRECVENTA eTwo SUBLIME + MASCA HIDRATARE)